jueves, 17 de mayo de 2012

BUTI + BIRRA + PISCINA = BARBACOA S.T. en Cerdanyola

Serveis al corredor pel dia de la cursa

Publicat el 16-05-12 a les 22:35h per admin

 

RECOLLIDA DORSALS

La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la Cursa a partir de les 08.30h. Recordeu dur el DNI per retirar el vostre dorsal o d’una tercera persona, ja que és obligatori. Si no sortiu al llistat d’inscrits contacteu abans del dia 20 de maig amb l’organització. El dia de la cursa no s’admetrà cap reclamació de cap atleta si no surt al llistats d’inscrits de la web. Junt amb el dorsal, us farem entrega de la samarreta de la cursa i un altre obsequi.

 

GUARDA-ROBA

Disposeu d’un servei de guarda-roba actiu des de les 08.30h del dia de la Cursa per deixar les vostres bosses durant la cursa.

 

VESTIDORS I DUTXES

Tots els  vestidors de la Zona Municipal les Fontetes estaran a la vostra disposició abans, durant i després de la cursa per canviar-se o dutxar-se.

 

AVITUALLAMENTS

Durant la cursa disposeu de tres avituallamentes líquids als quilòmetres 5.5, 8.5 i a meta.

Un cop acabada la cursa i per recuperar energies, tot participant tindrà dret a un entrepà de butifarra a la graella, refresc, fruita fresca i gelats.


 

PISCINA

La piscina de la Zona Esportiva Municipal les Fontetes estarà a disposició de tots els corredors i els seus familiars. Per motius de seguretat i control de l’aforament es denegarà l’accés a la instal·lació de les persones que facin la cursa sense dorsal o qualsevol persona que no pugui indentificar-se com a familiar d’un corredor.


1 comentario:

  1. hola, esta carrera es muy dura pero muy bonita.
    El blog está muy bien, seguid así.

    Javi

    ResponderEliminar