martes, 17 de abril de 2012

Cancel·lació Matagalls-Montserrat Ultra

Imprimeix
El passat 15 de desembre de 2011, el Club Excursionista de Gràcia va presentar oficialment al Museu Colet la primera edició de la Matagalls-Montserrat Ultra 2012. El nostre club la va presentar com una de les ultra trails més exigents del circuit mundial essent la data de l’esdeveniment el proper 16 de juny d’enguany.

A diferència de la Matagalls-Montserrat, pionera en les marxes de resistència i que l’any passat es va fer la 32ena edició amb 3.000 inscrits, la Matagalls-Montserrat Ultra tal i com es va especificar en la presentació tindria 101 quilòmetres de recorregut, 8.000 metres de desnivell acumulat i un màxim de 14 hores per completar-ho.

El CEG històricament compta amb la col·laboració altruista i voluntària dels nostres socis. Tots nosaltres entenem la muntanya des d’un sentiment romàntic i amateur. Aquest any varem voler anar un pas més enllà, convocant una versió Ultra coincidint amb el 90 aniversari del Club Excursionista de Gràcia. Malauradament però, la infraestructura de l’esdeveniment que comporta un elevat nivell tècnic i de mitjans, ha dut a la presa de la decisió difícil i complexa de suspendre l’esdeveniment.

Som conscients i sabem el compromís que comporta aquest comunicat i les seves conseqüències. La MmUltra la considerem com un repte d'alt nivell i la duresa ve marcada per les exigències del recorregut.

En definitiva, a tots nosaltres ens agraden les coses ben fetes. Som optimistes perquè no sembla molt útil ser d’una altra manera. Donar aquest primer pas no ens ha garantit l’èxit ni ens ha garantit arribar on ens havíem proposat. No ens ha garantit complir íntegrament les nostres expectatives. Però donat aquest primer pas, estar disposats a viure i arriscar-nos com a club per millorar el món de la muntanya i dels muntanyencs, així com enfrontar-nos a les nostres limitacions és i serà sempre la nostra recompensa.

Cordialment,

Eduard Aguirre
President
Club Excursionista de Gràcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario