viernes, 6 de abril de 2012

40.000 inscrits a la Cursa El Corte Inglés



Barcelona, 5 d’abril de 2012: L’organització de la cursa preveu tancar la jornada d’avui dijous 5 d’abril, amb 40.000 participants, 6.600 dels quals correran amb xip, xifra que ja supera àmpliament la participació amb xip de propietat de l’any passat quan encara falten deu dies per a la prova. El públic es pot apuntar gratuïtament fins a les 22.00 hores del dissabte 14 d’abril, en els centres catalans d’El Corte Anglès i Hipercor. Les inscripcions també poden fer-se a Internet fins a dijous 12, a les 22.00 hores.

34a Cursa El Corte Inglés (13-3-2012)
34a Cursa El Corte InglésObertes les inscripscons per la 34a Cursa El Corte Inglés el diumenge 15 d’abril. Poques coses gratis et fan sentir tan bé, aquest és el lema d’aquest any per animar-vos a participar.
Superar-te. Millorar. Compartir. Arribar. Segur que tens un munt de motius per no perdre’t una cita molt especial. Ja està tot preparat perquè deixis la teva petjada a la prova més clàssica de l’atletisme popular barceloní, a la carrera més gran d’Europa.
I pels corredors amb xip groc hi haurà una sortida independent al passeig de Gràcia dissenyada per calaixos. A cada calaix s’accedeix d’acord amb el número de dorsal. La incorporació de la línea de sortida es farà per Gran Via. La inscripció amb xip es tancarà en arribar als 10.000 corredors o el 12 d’abril a les 22h i es farà només per internet. El dorsal s’ha de recollir el 13 o 14 d’abril de 10h a 22h a la 2a planta d’El Corte Inglés de Portal de l’Àngel.
Si vols adquirir un xip groc ho podràs fer fins al 12 d’abril a les seccions d’esports dels diferents El Corte Inglés o bé a botigues especialtzades.
En aquesta edició, la prova consolida el vessant solidari i l’organització promou la recollida d’arròs, llegums secs i conserves per a la Fundació Banc dels Aliments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario