lunes, 9 de abril de 2012

Bar Cafeteria Gusi de Ribes de Freser

Inauguració Bar GusiEl Bar Gusi és un bar familiar amb cinc dècades de història. Va obrir les portes als anys 60 i des d’ aleshores s’ha convertit en un referent tant per la pròpia gent de la Vall de Ribes, com per totes aquelles persones que visiten aquest racó dels Pirineus Orientals.
La seva ubicació, tot just a l’entrada de la Vall, l’ha constituït com a punt de trobada d’excursionistes, esquiadors, boletaires, caçadors, etc.  A la vegada, molts missatgers consideren el bar com la bústia de la Vall de Ribes ja que hi deixen els paquets per les diferents masies aïllades del territori. 
Bar Gusi de Ribes de FreserA un minut caminant del bar es troba l’estació del Cremallera de Núria i la de Ribes de Freser del tren regional de la Renfe. Si li sumem el fet que es troba a la carretera Nacional 152 (que porta a la Cerdanya i a Andorra) i que disposa d’un gran aparcament, el Bar Gusi és l’establiment triat per molts viatgers i companyies d’autocars per parar-hi i fer un bon àpat o refresc.
foto2_boLa Vall de Ribes és una zona geogràfica i humana situada al terç nord-occidental del Ripollès, a l'entorn del riu Freser. Comprèn els municipis de Ribes de Freser (que n'és la població més important), Queralbs, Toses, Planoles, Pardines i Campelles, així com el santuari de Núria. Històricament, la vall de Ribes ha pertangut al comtat de Cerdanya, i encara avui pertany al bisbat d'Urgell. Això diferencia històricament aquest territori de la resta del Ripollès, més vinculat al bisbat de Vic i al comtat d'Osona.
Us convidem, doncs, a visitar el nostre bar i la nostra vall que és, sense cap mena de dubte, un dels paratges més bonics tot Catalunya

Bar Restaurant Gusi de Ribes de Freser - Carretera de Barcelona C17, 17534 Ribes de Freser - 972.72.77.21 - bargusi@bargusi.com - www.bargusi.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario