jueves, 21 de noviembre de 2013

Crónica 5 milles nocturnes de Cerdanyola 2013

El sábado se disputó una de las pruebas nocturnas más míticas del Vallès, con Quim como representante del BARBACOA Sport Team, aunque cedido a Triatló Miostaf.

Quim:
La tarda va ser plujosa i això va deslluir un pel la jornada. Però l'ambient i la presència de multitud de "runners" va fer que les Milles continuïn sent una proba mítica pel mundillo atlètic del Vallès.

Distància Total: 8035m
Distància Primera Volta: 4835m
Distància Segona Volta: 3200m
Alçada Sortida: 89m
Alçada Màxima: 101m
Alçada Mínima: 66m
Desnivell Acumulat positiu: 64m 

Crònica:
Per la meva part, assistia a la proba amb ganes de sortir valent, fruit de les bones vibracions d'aquest inici de temporada a Cavalls, Garmin i Correbarri.
Sortida (foto cerdanyola.info)

Així que vaig sortir fort al ritme dels primers, formant ràpidament un grup capdavanter amb Pol Guillén (gran atleta ex del Barça), Juanma Alvarez (guanyador del Correbarri, cursa Collerola entre d'altres, i ex company de fatigues de la meva època de federat), Javier Jurado (atleta promesa de la JAS i de Cerdanyola) i l'Oriol Vilaplana (ex RUA que coneixeu molts).

Cap al tercer km, un cop comprovat que els tres primers marxaven amb facilitat, vam fer un duet amb l'Oriol, intentant mantenir distància amb els perseguidors. Enseguida vaig veure que tenia algo més de ritme i tenia ganes d'exprimir-me, o sigui que vaig anar forçant el ritme mentre anava despenjant-se l'Oriol.

A la segona volta, més curta però amb alguna pujada final bastant dura, vaig anar sol, sense possibilitats d'atrapar cap atleta, per tant em vaig centrar en mantenir ritme fins al final, acabant 4rt amb 27'47" (3'23"/km) i continuant amb les bones sensacions.

Classificacions:
Quim: 27’47” (4rt)
(uns 900 inscrits)


Un cop més, mítiques Milles amb menys públic de l'habitual però amb un toc d'èpica per la pluja.

El Triatló Miostaf va quedar campió per equips:
EsportsPenedès.cat
El Club Triatló Miostaf guanya les 5milles de Cerdanyola del Vallès

2 comentarios:

  1. Felicitats al club triatló Miostaf i molt especial al nostre amic i company Quim Carlus i Nolito.

    ResponderEliminar
  2. ¡¡Este Quim es un FIERA!!
    Grande Quim.

    ResponderEliminar