jueves, 23 de mayo de 2013

ULTRA TRAIL CATLLARÀS 27/07/13





 PRESENTACIÓ del Catllaràs

TRAIL Catllaràs 30k 2.000m D+

UT Catllaràs 55k 4.000m D+

VOLTA al Catllaràs

TRAIL i ULTRA TRAIL Catllaràs
​Diuen que l’eco de la brama del cérvol recórrer de punta a punta la Serra de Catllaràs reclamant l’atenció de les femelles. Un joc entre dos que deixarà de ser-ho perquè la família del trail running també ha respòs a la crida. Tan sols hem d’escoltar el nostre instint animal i endinsar-nos en aquest espai de gran bellesa i riquesa natural. I allà, enmig de la immensitat de les nostres muntanyes, quedarem reduïts a res quan lluitem en cada una de les nostres passes. Potser tocarem la glòria, o potser no, però aquest 27 de juliol ens espera una aventura excitant; la Volta al Catllaràs.
No estarem sols. Els municipis de La Poble de LIllet, Hostal Falgars, Sant Julià de Cerdanyola, Malanyeu, La Nou de Berguedà, Castell de l'Areny i els refugis de la Clusa i Ardericó s’agafen de la mà per acompanyar-nos en aquest viatge. Punts de trobada de caminadors i excursionistes que visitarem fugaçment perquè la Volta al Catllaràs no entén de repòs i descans. Tenim pressa i volem convertir-nos en aquell súper heroi que somiàvem ser de petits, capaç de fer realitat la més gran de les proeses.
La primera d’elles dibuixa un recorregut de 30 quilòmetres amb 2.000 metres de desnivell positiu en el format Trail. I pels més agosarats, per els que mai en tenen prou i sempre en volen més els hi presentem l’Ultra Trail; 55 quilòmetres amb 4.000 metres de desnivell positiu. Dos batalles, però un únic camp de combat, la Serra de Catllaràs en el cor del Pre-Pirineu.
Un terreny exigent entre boscos de pi i faig. Prats d’alta muntanya per alçar de nou la vista. Fonts i rierols per oxigenar-nos i poder seguir mirant cap endavant. En definitiva, una zona pirinenca d’interès natural de difícil accés que la converteixen en un hàbitat ideal per la vida salvatge i per la pràctica d’aquest esport que tant estimem. El dissabte 27 de juliol de 2013 la Volta al Catllaràs respondrà a la brama del cérvol.




info@klassmark.com  tel: 0034 659649209  www.klassmark.com  www.catllaras.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario