lunes, 3 de junio de 2013

Barcelona Midnight Trail 2013




El divendres 6 de Setembre de 2013 es celebrarà la 2ª edició del Barcelona Midnight Trail, amb sortida i arribada des del Parc d’atraccions del TIBIDABO de Barcelona, organitzada per Wefeel Sport.

El Barcelona Midnight Trail és una cursa de muntanya nocturna de 15 km pel Parc natural de Collserola.

Hi haurà 2 sortides diferenciades per 10 minuts. La 1ª sortida serà a les 21:35 i la 2ª a les 21:45 des de la Plaça de l’Esglèsia just enfront de l’accés al Parc d’atraccions del Tibidabo.

Només poden participar en el Barcelona Midnight Trail les persones majors de 18 anys, és a dir, nascudes el 1995 o anteriors. Està prohibida la participació dels menors d’edat.
Tot els participants ESTAN OBLIGATS A FER EL RECORREGUT AMB UN FRONTAL O LLUM, sinó no se’ls permetrà iniciar la prova.

El recorregut estarà degudament senyalitzat amb elements lluminosos. Punt d'avituallament: el quilòmetre 8 (aproximadament). L'organització podrà modificar el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

El temps màxim per acabar la prova és a les 00:30h, és a dir, els corredors tenen 2h45’ per realitzar el recorregut. El vehicle de tancament de cursa es mantindrà proporcionalment a aquest temps en els quilòmetres 5 i 10. L’organització tindrà control de tots els corredors que hagin pres la sortida per tal d’assegurar-se que arriben a la zona d’arribada.

2 comentarios:

  1. Interante trail intentaremos estar ahi, ya que la zona esta cerca de casa...

    ResponderEliminar
  2. A ver si por calendario podemos ir, allí nos vemos!

    ResponderEliminar