domingo, 24 de junio de 2012

Trans-Cat


Ojo con lo nuevo que están organizando la gente de Klassmark Trail, después de la gran Trail Roses-Cap de Creus:


“El meu país és tan petit que des de dalt d’un campanar sempre es pot veure el campanar veí”. Tant petit i tant gran alhora, de nord a sud, d’est a oest. A vegades alcem massa la vista, mirem més enllà del campanar sense aturar-nos a observar el nostre entorn. Sovint han de venir de fora per recordar-nos la grandesa de casa nostra. Calçat les vambes i corre... desafia les muntanyes més excitants perquè t’estan esperant al costat de casa. Quatre comarques, quatre dies per descobrir, any rere any, els recons més fascinants de Catalunya. 

El primer repte fa baixada, de la muntanya al mar, del Pirineu a la Costa Brava, del Berguedà a l’Alt Empordà passant pel Ripollès i La Garrotxa. Una carrera per etapes de trail running sense precedents. Per endavant 120 quilòmetres, 14.000 metres de desnivell acumulat i quatre circuits circulars pels espais naturals més fascinants de les nostres terres. Una aventura oberta a tots a els corredors i amb la possibilitat de corre-la sol o per equips.

Corre davant la singularitat del Pedraforca i entre la immensitat del Cadí-Moixeró. Reviu la llegenda del Comte Arnau perden-te entres els boscos i la Serra del Montgrony. Remullat a les gorgues de Sadernes abans d’enfilar-te cap a la heroïcitat de Talaixa i pic de les Bruixes. Descobreix la Costa Brava des del cel de la Serra de l’Albera. Vine a viure una experiència irrepetible els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre.

Viure i conviure. Quatre dies donen per molt i no tot serà suor i patiment. L’esperit de la cursa va molt més enllà de l’estricta competició. Es tracta d’una oportunitat única de compartir la teva passió amb altres bojos com tu. Si creies que erets l’únic estaves equivocat, som molts. Les teves vivències també són les nostres, comparteix-les en les zones comunes que habilitarem des de l’organització. I quan arribi l’hora de reposar, només necessitaràs desplegar la tenda o aparcar la furgoneta al càmping - paddock de cada una de les etapes.

I no et preocupis per les connexions entre els diferents pobles. Per sort vivim en un país petit i entre cada un dels campanars hi ha poc més de 50 quilòmetres. Estima la muntanya en família. Corre malalt d’amor pel teu país.
Benvinguts a la TRANS-CAT!

2 comentarios:

  1. Pinta muy bien, pero que muy bien... me gusta!!!!! a ver si ponen más info.

    ResponderEliminar
  2. El lunes abren la web y tendremos toda la info, por ahora, han colgado ya las 4 etapas algo mejor explicadas: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.248846968559562.49011.100003027817605&type=1

    Para mí tiene pintaza, trabajo el día 11, así que cuando me confirméis pido fiesta :P

    ResponderEliminar